Aktive Kvinder Nørresundby
                 Johannes Andersen


1. Marts Kl. 19.00

Havde vi i Aktive Kvinder besøg af foredragsholder

Johannes Andersen Lektor i almen samfundsbeskrivelse / politologi ved Institut for Statskundskab, Aalborg Universitet, forfatter og foredragsholder

 

Foredraget havde emnet ”Nå hvad får du så tiden til at gå med”, spørgsmålet er rettet mod mennesker der er gået på pension, derfor tror nogle at det at være pensionist er blot en glidende overgang mod døden.

Johannes Andersen har et imponerende forfatterskab i form af både artikler, bøger, arbejdstekster og konferencebidrag bag sig. Johannes Andersen er en af landets mest benyttede foredragsholdere indenfor emnerne unge, tendenser og samfund. Dette skyldes ikke mindst, at hans foredrag rammer bredt, at han forstår at formidle budskabet på en både oplysende og underholdende måde.

Og det var foredraget i den grad, en spændende og interessant foredragsaften.

Vi var ca. 55 til stede.

 

Aktive Kvinder Nørresundby

         Kornets Hus 

KORNETS HUS

Torsdag d. 16. Marts var vi afsted på tur til Kornets Hus i Hjørring.

 

Kornets Hus er et fantastisk flot og spændende hus at besøge, hvor der bliver holdt forskellige aktiviteter og bagekurser.

Vi fik en kort velkomst, og derefter kom vores guide for at fortælle os noget om huset, og husets aktiviteter hun var utrolig dygtig til at fortælle om blandt andet om de mange forskellige kornsorter.

Desuden fik vi en lækker og spændende brunch og bagefter kaffe og kage.

En rigtig god dag, vi var 44 afsted på turen. Ved at klikke på de enkelte billeder får man et større billede, mindre ved at klikke een gang mere bliver billedet lille igen.