Maibrit Post

Juletur til København Torsdag morgen tog 54 Forventningsfulde Aktive Kvinder afsted mod København.

Vores første stop på turen var Ejer  Bavnehøj Rasteplads, hvor vi nød en dejlig

Kaffe med rundstykke med ost og marmelade. 

Turen gik derefter over Fyn og Sjælland, frokosten fik vi i bussen hvor Poul Erik servicerede os med dejlig sandwich og vin ad libitum. Vel ankommet til København kørte  vi ud til DR Byen, hvor vi fik en guidet rundtur, i det store byggeri, hvor især den nye koncertsal var en fantastisk oplevelse.

Fra DR Byen kørte vi til vores hotel, Comfort Hotel, hvor vi blev indlogeret og havde en lille time til at pakke ud. Hvorefter næste mål var restaurant Rio Bravo, hvor vi fik vores aftensmad, vi nød stedets berømte Rio Bravo Menu, det var rigtig lækker mad, vi fik alt hvad vi kunne spise.

Derefter var vi klar til at invadere Tivoli der var pyntet til Jul efter alle kunstens regler, et meget smukt syn. Efter den dejlige oplevelse, mødtes vi igen i bussen, og Vagn kørte os en lille rundtur i den Julesmykkede by. 

Fredag morgen startede vi dagen med at spise morgenmad, som bestod af en fantastisk buffet, ingen manglede noget.Derefter gik vi i samlet trop over for at se Planetarium, som var en meget spændende oplevelse. Så gik turen mod Roskilde, hvor vi skulle se Roskilde Domkirke, der havde 2 guider til at vise og fortælle om Domkirken. Den var en helt unik oplevelse, og hvor vi fik genopfrisket vores Danmarks Historie i høj grad.

Efter denne spændende oplevelse gik turen igen mod Jylland, og hvor Poul Erik igen servicerede os, denne gang med kaffe kage og småkager. Næste stop på turen var Purhus Kro, hvor vi fik en dejlig veltillavet kalvesteg stegt som vildt med de diverse tilbehør.

Vi landede ved Kvickly ca. 20.30 trætte og mætte af alle de spændende oplevelser.

Aktive Kvinder Nørresundby

         Kornets Hus 

KORNETS HUS

Torsdag d. 16. Marts var vi afsted på tur til Kornets Hus i Hjørring.

 

Kornets Hus er et fantastisk flot og spændende hus at besøge, hvor der bliver holdt forskellige aktiviteter og bagekurser.

Vi fik en kort velkomst, og derefter kom vores guide for at fortælle os noget om huset, og husets aktiviteter hun var utrolig dygtig til at fortælle om blandt andet om de mange forskellige kornsorter.

Desuden fik vi en lækker og spændende brunch og bagefter kaffe og kage.

En rigtig god dag, vi var 44 afsted på turen. Ved at klikke på de enkelte billeder får man et større billede, mindre ved at klikke een gang mere bliver billedet lille igen.