Maibrit Post

Juletur til København Torsdag morgen tog 54 Forventningsfulde Aktive Kvinder afsted mod København.

Vores første stop på turen var Ejer  Bavnehøj Rasteplads, hvor vi nød en dejlig

Kaffe med rundstykke med ost og marmelade. 

Turen gik derefter over Fyn og Sjælland, frokosten fik vi i bussen hvor Poul Erik servicerede os med dejlig sandwich og vin ad libitum. Vel ankommet til København kørte  vi ud til DR Byen, hvor vi fik en guidet rundtur, i det store byggeri, hvor især den nye koncertsal var en fantastisk oplevelse.

Fra DR Byen kørte vi til vores hotel, Comfort Hotel, hvor vi blev indlogeret og havde en lille time til at pakke ud. Hvorefter næste mål var restaurant Rio Bravo, hvor vi fik vores aftensmad, vi nød stedets berømte Rio Bravo Menu, det var rigtig lækker mad, vi fik alt hvad vi kunne spise.

Derefter var vi klar til at invadere Tivoli der var pyntet til Jul efter alle kunstens regler, et meget smukt syn. Efter den dejlige oplevelse, mødtes vi igen i bussen, og Vagn kørte os en lille rundtur i den Julesmykkede by. 

Fredag morgen startede vi dagen med at spise morgenmad, som bestod af en fantastisk buffet, ingen manglede noget.Derefter gik vi i samlet trop over for at se Planetarium, som var en meget spændende oplevelse. Så gik turen mod Roskilde, hvor vi skulle se Roskilde Domkirke, der havde 2 guider til at vise og fortælle om Domkirken. Den var en helt unik oplevelse, og hvor vi fik genopfrisket vores Danmarks Historie i høj grad.

Efter denne spændende oplevelse gik turen igen mod Jylland, og hvor Poul Erik igen servicerede os, denne gang med kaffe kage og småkager. Næste stop på turen var Purhus Kro, hvor vi fik en dejlig veltillavet kalvesteg stegt som vildt med de diverse tilbehør.

Vi landede ved Kvickly ca. 20.30 trætte og mætte af alle de spændende oplevelser.