Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

Maibrit Post

BRUNØ

BRUNØ

 

Torsdag d. 27. oktober drog en hel busfuld Aktive Kvinder afsted her fra Nørresundby, målet for turen var modeforretningen Brunø i Sæby.

Man havde i Brunø arrangeret modeshow, det var medlemmer fra foreningen som havde

lovet at være mannequiner.

Og der var masser af tøj at se på, som det også fremgår af de vedhæftede fotos’ fra arrangementet. Ud over at fremvise alt det dejlige tøj, havde Brunø også arrangeret at vi fik serveret dejligt Lasagne med salat, desuden blev der serveret vin til, virkelig lækkert.

Da man havde sørget for at alle kunne få 25% rabat på det indkøbte tøj, ja så blev der købt masser af kjoler, bluser og herretøj plus andet spændende tøj.

En virkelig dejlig og hyggelig aften.

Vi var ca. 60 tilstede

Klik på billedet så bliver det stort.

Brunø

Aktive Kvinder Nørresundby

         Kornets Hus 

KORNETS HUS

Torsdag d. 16. Marts var vi afsted på tur til Kornets Hus i Hjørring.

 

Kornets Hus er et fantastisk flot og spændende hus at besøge, hvor der bliver holdt forskellige aktiviteter og bagekurser.

Vi fik en kort velkomst, og derefter kom vores guide for at fortælle os noget om huset, og husets aktiviteter hun var utrolig dygtig til at fortælle om blandt andet om de mange forskellige kornsorter.

Desuden fik vi en lækker og spændende brunch og bagefter kaffe og kage.

En rigtig god dag, vi var 44 afsted på turen. Ved at klikke på de enkelte billeder får man et større billede, mindre ved at klikke een gang mere bliver billedet lille igen.