Maibrit Post

Maibrit Post


Torsdag 10 november havde Aktive Kvinder Nørresundby igen et dejligt arrangement.

Denne gang var det Maibrit Post som stod for underholdningen, navnet Maibrit post er ikke hendes rigtige navn, men da hun har været post her i Aalborg i 28 år, ja så var det naturligt at bruge navnet Maibrit Post, som sit kunstnernavn. 

Det var et alsidigt program hun foldede ud for os, der var fart over feltet, masser af dejlige sange, som kunne synges med på. Vi havde fået at vide, at når man arrangerede Maibrit Post, så kom man ikke til at kede sig, og der var bestemt ikke nogen der kedede sig.

Det var måske 28 års træning som post der gjorde at hun kunne klare det tempo som hun havde på, det var i hvert fald et sceneshow, som kunne tage pusten fra de fleste.

Maibrit Post opnåede også i slutningen af 2020 at blive kåret som vinder af DR Dansktoppens Årskavalkade med hendes version af sangen ”Her i vores hus” – et højdepunkt, der, for Maibrit, var den hæder og anerkendelse, hun havde håbet at få.

Vi var  47  tilstede.

Ved at klikke på billedet bliver det stort.

Aktive Kvinder Nørresundby

         Kornets Hus 

KORNETS HUS

Torsdag d. 16. Marts var vi afsted på tur til Kornets Hus i Hjørring.

 

Kornets Hus er et fantastisk flot og spændende hus at besøge, hvor der bliver holdt forskellige aktiviteter og bagekurser.

Vi fik en kort velkomst, og derefter kom vores guide for at fortælle os noget om huset, og husets aktiviteter hun var utrolig dygtig til at fortælle om blandt andet om de mange forskellige kornsorter.

Desuden fik vi en lækker og spændende brunch og bagefter kaffe og kage.

En rigtig god dag, vi var 44 afsted på turen. Ved at klikke på de enkelte billeder får man et større billede, mindre ved at klikke een gang mere bliver billedet lille igen.