Aktive Kvinder Nørresundby

Havrevang

14 September havde vi i Aktive Kvinder en dejlig start på vores nye sæson.

En sensommertur til Lønstrup. Vi skulle besøge Havrevang i Lønstrup. Havrevang er oprindeligt en firelænget gård, som kan dateres tilbage til 1800 tallet, hvor der i sin tid har gået glade køer i staldene og på markerne. En af længerne er ombygget til et helt særligt festlokale, som stadig bærer en lille smule præg af de gamle tider, da de flotte bjælkekonstruktioner er bevaret, hvilket giver lokalet et helt unikt præg. Her skulle vi indtage en dejlig middag bestående af, en stor hakkebøf med masser af bløde løg og tilbehør, desserten var citronfromage.

Efter middagen blev vi kørt ind til Lønstrup, hvor vi var på en guidet byvandring, vi kom selvfølgelig ned til stranden, og da denne dag blæste en strid vestenvind så vi havet fra den barske side. Vi gik derefter gennem slugten tilbage til bussen, vores guide var en rigtig god og dygtig fortæller. Vi kørte derefter tilbage til Havrevang, hvor vi fik kaffe og lagkage. Lars Jacobsen spillede og underholdte, og vi fik rørt sangmusklerne, med skønne sange fra vestkysten. En rigtig dejlig dag.

Vi var 52 medlemmer med på turen.

Aktive Kvinder Nørresundby

         Kornets Hus 

KORNETS HUS

Torsdag d. 16. Marts var vi afsted på tur til Kornets Hus i Hjørring.

 

Kornets Hus er et fantastisk flot og spændende hus at besøge, hvor der bliver holdt forskellige aktiviteter og bagekurser.

Vi fik en kort velkomst, og derefter kom vores guide for at fortælle os noget om huset, og husets aktiviteter hun var utrolig dygtig til at fortælle om blandt andet om de mange forskellige kornsorter.

Desuden fik vi en lækker og spændende brunch og bagefter kaffe og kage.

En rigtig god dag, vi var 44 afsted på turen. Ved at klikke på de enkelte billeder får man et større billede, mindre ved at klikke een gang mere bliver billedet lille igen.